Ontmoetingen

Als tegenbeweging op sociale media is er een opleving gaande waarbij mensen elkaar weer vaker fysiek willen ontmoeten, elkaar weer in de ogen kijken tijdens een gesprek. Idodidid voorziet in deze groeiende behoefte en organiseert bijzondere en inspirerende ontmoetingen met een bepaald thema als insteek. Bijvoorbeeld rondom een kampvuur, na afloop van een wandeling of tijdens een uitgebreide picknick in bos of duinen.

Idodidid* is een platform dat er diep van overtuigd is dat alleen het voeren van waardevolle ‘live’ gesprekken nieuwe inzichten geeft en de creatieve vermogens kietelt. In het digitale tijdperk is communicatie van mens tot mens een levensbehoefte geworden. Volgens de filosofie van Idodidid* is een dag zonder een inspirerend gesprek een dag dat de sprankelende geest een beetje dooft.

Bijzondere ontmoetingen zijn de ruggengraat van Idodidid*. Buiten in de natuur leer je elkaar pas echt goed kennen. Neem de social meet-up van Idodidid* Hfc Charisma, een belevenis waar deelnemers zich voeden met de inzicht van de ander. De originele en authentieke locaties geven deze ontmoetingen een bijzonder spiritueel aura.

Naast deze bijzondere groepsontmoetingen verzorgt Idodidid* ook één-op-één-sessies voor individuen. Iddo Drevijn als sparring partner die persoonlijk motiveert, inspireert en enthousiasmeert. Aan de hand van een initiërend gesprek volgt een individuele ontmoeting die er op gericht is de ontwikkeling van iemand te bevorderen.

Bekijk Agenda

  • /