YOGA & MEDITATIE

Idodidid* hanteert het eeuwenoude ‘koninklijke’ pad van yoga en meditatie als dé route om tot een verbeterd zelf te komen. Yoga is van oorsprong een oosterse filosofie die leert de geest, de sentimenten en het lichaam te beheersen door middel van meditatie, lichamelijke- en ademhalingsoefeningen. Yoga betekent letterlijk: verenigen, beheersen, herboren worden.

De meditatieve yoga-flow saneert als vanzelf overbodige rompslomp en schept orde in het hectische bestaan. Idodidid* helpt je een koers uit te stippelen en begeleidt in de volharding. De yoga-sessies van Idodidid* zijn zeer toegankelijk en hebben een hoog spiritueel rendement. Na enkele weken voel je de lichamelijke en geestelijke verrijking op alle fronten toenemen.

Een veel gehoord argument om yoga en meditatie niet te doen is een gebrek aan tijd. Idodidid* gooit dat over een andere boeg. Door frequent yoga en meditatie te beoefenen ontstaat er juist een overvloed aan tijd, aangezien je meer bewust wordt van wat wel en niet  heilzaam is voor lichaam en geest. Daardoor levert yoga en meditatie juist tijd op!

Idodidid* geeft groepsgewijs Yoga & Meditatie op verrassende locaties: op de bovenste etage van een wolkenkrabber, op een serene plek midden in de natuur, op de werkvloer of in overheidsgebouwen, in schoolaula’s, op pleinen en in stadsparken en tijdens talloze festivals het hele jaar door. Idodidid* levert al naar wens yoga- en meditatiesessies op maat.

Bekijk Agenda

  • /