Er is een kentering gaande in de wereld. Mensen willen zich niet langer laten leven, maar ambiëren een bewuster bestaan. De hedendaagse mens weerlegt het vizier steeds vaker van materiële zucht naar persoonlijke groei. Maar waar klop je aan voor zo’n levensrenaissance? Wie helpt je bij zo’n persoonlijke omwenteling? Hoe verander je de geestdodende agenda in een verkwikkend dagschema? Idodidid* biedt uitkomst voor deze nieuwe geestverwanten.

Al vanaf jonge leeftijd onderzocht oprichter Iddo Drevijn hoe je als modern mens een inspirerend, harmonieus, sociaal en natuurvriendelijk leven kunt leiden. Hij dook diep in de eeuwenoude oosterse wijsheden en ontdekte dat die niets aan kracht hebben verloren wanneer je ze vandaag de dag toepast. Door ’s morgens bijvoorbeeld voor zonsopgang te ontwaken, yoga-oefeningen te doen, een half uur meditatie, een korte ochtendwandeling en een licht ontbijt te nemen neemt de levensvreugde en vitaliteit een enorme vlucht.

Mensen inspireren de regie over hun eigen leven te nemen, negatieve gewoontes te helpen verdampen, de geestkracht te laten toenemen; het is voor Iddo een levensmissie geworden. Met Idodidid* biedt hij de rusteloze en zoekende mens een bijzondere en inspirerende ervaring aan waardoor de spirit zich ververst en er een helder perspectief ontstaat.